Sisteme fotovoltaice finantate prin programul CASA VERDE – AFM

Vă mulțumim pentru interesul dvs. în sistemele fotovoltaice prin programul Casa Verde. Suntem bucuroși să vă putem ajuta cu acest proiect important de transformare a locuinței într-o sursă de energie curată și eficientă

contacteaza-ne

Montaj Sistem Fotovoltaice In Orasul Cluj Napoca si Imprejurimi

Cu o vastă expertiză în domeniul energiei regenerabile și o echipă de profesioniști dedicați, Instal Expert vă oferă consultanță specializată pentru implementarea sistemelor fotovoltaice personalizate. Indiferent dacă sunteți proprietar de locuință, întreprinzător sau dețineți o fermă agricolă, vă putem ajuta să profitați de beneficiile energiei solare.

FINANTAREA SISTEMELOR FOTOVOLTAICE PRIN PROGRAMUL CASA VERDE

Ai reusit sa te inscrii in programul de finantare CASA VERDE, oferit de AFM? Firma Instal Expert din Cluj a început colaborarea cu programul Casa Verde și primește fonduri de la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) pentru a instala sisteme fotovoltaice în zona Ardealului. Casa Verde este un program guvernamental implementat de AFM, care încurajează utilizarea energiei regenerabile și protecția mediului în România. Prin acest program, AFM oferă finanțare nerambursabilă in valoare de 20000 lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice.

In cadrul programului sunt eligibile urmatoarele tipuri de sisteme fotovoltaice:

 • SISTEME FOTOVOLTAICE ON-GRIDAbsența stocării energetice: Sistemele fotovoltaice conectate la rețea nu au stocare de energie, cum ar fi bateriile. Ele funcționează prin generarea de energie solară care este livrată direct în rețeaua electrică a locației. Cu alte cuvinte, ele nu au capacitatea de a păstra surplusul de energie pentru uz ulterior.
 • SISTEME FOTOVOLTAICE HIBRID – Stocare a energiei: Sistemele fotovoltaice hibride sunt echipate cu sisteme de stocare a energiei, cum ar fi bateriile. Aceste baterii permit să se acumuleze surplusul de energie solară generat în timpul zilei pentru a fi utilizat noaptea sau în perioadele cu cer noros. Acest aspect le face potrivite pentru locațiile izolate sau pentru cei care doresc să devină mai independenți energetic. Funcționare independentă de rețea: Sistemele hibride pot funcționa independent de rețea, ceea ce înseamnă că pot furniza energie electrică chiar și atunci când există o întrerupere în alimentarea cu energie de la rețea.

 

Pașii ce trebuie urmați pentru implementarea proiectului:

 • AFM va publica listele instalatorilor validați.
 • Vei putea selecta instalatorul dorit din aplicație.
 • Pentru a colabora cu noi trebuie să alegi în cadrul aplicației societatea: INSTAL EXPERT SRL
 • Vom analiza documentele încărcate în aplicația informatică. Îți vom transmite răspunsul analizei în maxim 25 de zile.
 • AFM va publica lista solicitanților aprobați și respinși în baza listelor generate de aplicație.
 • Implementarea propriu-zisă a proiectului, urmărind următoarele etape:
  1. Semnarea contractului de instalare;
  2. Vizitarea amplasamentului. În cadrul vizitei se va stabili soluția de montaj, se va verifica priza de pământ existentă în locație, se va măsura acoperișul.
  3. Vom simula amplasarea panourilor fotovoltaice pentru alegerea locului optim din punct de vedere al eficienței;
  4. Vom monta sistemul fotovoltaic și se va încasa contribuția proprie;
  5. Vom obține certificatul de racordare în baza documentației pe care o vom depune la distribuitorul de energie;
  6. Te vei bucura de sistemul fotovoltaic în timp ce noi vom depune dosarul de decontare iar personalul de la AFM este posibil să vină în locație pentru verificarea echipamentelor instalate

Servicii Complete INSTAL EXPERT SRL

La Instal Expert, ne asumăm responsabilitatea de a vă oferi o experiență completă și fără griji în ceea ce privește instalarea sistemelor fotovoltaice. Unul dintre aspectele cu care vă puteți liniști este că ne ocupăm de întreaga documentație și dosarul de instalare.

Echipa noastră de experți va gestiona cu atenție toate aspectele administrative, inclusiv:

 1. Documentația Tehnică: Vom pregăti și vă vom furniza documentele tehnice necesare pentru obținerea aprobărilor și autorizațiilor necesare pentru instalarea sistemului fotovoltaic.

 2. Dosarul pentru Casa Verde: Dacă sunteți eligibil pentru programul Casa Verde, vă vom ajuta să completați și să depuneți dosarul pentru a accesa fondurile guvernamentale disponibile.

 3. Aprobări și Autorizații: Vom lucra cu autoritățile locale pentru a obține orice aprobare sau autorizație necesară pentru instalarea sistemului fotovoltaic.

 4. Asistență în Evaluarea Ofertelor: Vă vom ajuta să înțelegeți și să comparați ofertele pentru componente și echipamentele necesare instalării.

 5. Întreținerea și Actualizările: După instalare, vom continua să vă oferim suport pentru întreținere și, dacă este necesar, pentru orice actualizări viitoare ale sistemului.

Cu Instal Expert, puteți avea încredere că veți avea un partener dedicat care vă va ghida prin întregul proces și se va asigura că toată documentația și procedurile sunt tratate cu profesionalism și atenție la detalii. Astfel, vă puteți concentra pe beneficiile pe care le aduce energia solară pentru dumneavoastră și pentru mediul înconjurător.

 
 
 

Consultanta si proiectare GRATUITA pentru Sistemele Fotovoltaice

Beneficiați acum de consultanță și proiectare GRATUITĂ pentru sistemele fotovoltaice – valorificați energia solară eficient și sustenabil!

Contact support

Formular de contact

  Delatii Comapnie 

  | INSTAL EXPERT SRL | CUI: RO14451019 |