fbpx

Panouri Fotovoltaice – Energie solara fotovoltaica

Alege sa-ti proiectezi panourile fotovoltaice cu iEnergy.ro! Cand te hotarasti sa produci curent cu ajutorul panourilor fotovoltaice, iti recomandam sa alegi o echipa cu experienta in domeniu, care sa-ti presteze toate serviciile, cap – coada(proiectare, montaj, service si mentenanta).

Ienergy.ro este instalator validat in cadrul programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie, avand numarul de inregistrare 456/PF din 29.03.2019 pentru proiectarea, instalarea si mentenanta panourilor fotovoltaice. Contacteaza-ne pentru a obtine mai multe informatii legate de proiectele solare AFM.

Ce implica pentru tine instalarea unui sistem fotovotaic?

  1. Sa ai in vedere orientarea cardinala.
  2. Necesarul de energie de care ai nevoie pentru proiectul tau(casa, blocuri, centre comerciale, cabane, hale…etc.)
  3. Locul unde vrei sa instalezi panourile fotovoltaice(acoperis, fatada constructie, pe sol sau pe diferite constructii sau platforme)
  4. Tipul de sistem fotovoltaic. Sistemul se poate alege in functie de necesitate(ON GRID, OFF GRID, sau HIBRID).

iEnergy.ro Realizeaza sisteme complete(Invertor HIBRID, invertor ON GRID sau OFF GRID , panouri fotovoltaice monocristaline, baterii/acumulatori solari, conectori speciali, prinderi panouri fotovoltaice), la cele mai mici preturi, colaborand direct cu producatorii. Sistemul fotovoltaic aduce avantaje si un control absolut al intregului sistem prin monitorizarea consumatorilor si productia energiei cu aplicatii web si aplicatii pentru telefon sau tableta .

Instalare panouri fotovoltaice pe o statie de carburant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *