Statie de incarcare pentru masini electrice sau hybrid!

Realizam statii de incarcare pentru masini electrice. Statiile de incarcare sunt sigure, rapide si eficiente in incarcarea acumulatorilor auto. Asiguram consultanta pentru toate proiectele de natura electrica. Contacteaza-ne acum!

 

 

Realizam pe comanda statii de incarcare pentru vehicule electrice.

 

Statii de incarcare a vehiculelor electrice in Cladirile de Birouri

In timp ce tu esti concentrat la birou, noi avem grija sa iti furnizam solutiile necesare pentru a avea cele mai noi solutii si sisteme eletrice si mai ales, bateria autoturimului electric incarcata la sfarsitul zilei. Avem grija de intreaga flota electrica a companiei si de monitorizarea constanta a statiilor electrice cu un sigur click. 

Vezi produsele

Date tehnice statie incarcare:

Putere Electrica 7.4 kW
Tip Mufa Type2
Tip Alimentare Monofazat
Curent Electric 6A – 32A 
Alimentare 230 VAC
Protectie  IP 54
Protectie diferentiala Inclus
Control Acces Inclus
Consum StandBy 2 w +/-
Aplicatie mobila Inclus

Intrebari frecvente legate de statiile de incarcare

Toti producatorii de vehicule electrice iti recomanda ce fel de statie de incarcare ai nevoie pentru masina ta electrica. Asiguram consultanta in vederea alegerii unui sistem fiabil si complet.

Statia de incarcare se poate monitoriza cu un modul ethernet conectat care iti monitorizeaza/controleaza in permanenta statia de incarcare a autoturismului electric.

In principiu nu aveti nevoie de avize speciale sau autorizatii. Pentru instalarea unei statii de incarcare electrice aveti nevoie de un electrician autorizat pentru identificarea circuitelor electrice. 

Asiguram o garantie de 24 luni din momentul predarii echipamentului cu posibilitate de prelungire. Tehnicienii noistrii sunt specializati si instruiti periodic pentru a tine pasul cu tehnologia. 

La cerere putem sa personalizam statiile de incarcare. 

Numarul de vehicule electrice e in continua crestere, la nivelul Uniunii Europene, au fost înmatriculate 538.772 de masini electrice, in crestere cu 117.4% fata de 2019.

Ai nedumeriri sau vrei mai multe informatii legat de statiile de incarcare pentru masinile electrice?

Contacteaza-ne!